Taalcursussen

Cursussen Tsjechisch

 

De cursussen zijn geschikt zowel voor beginners als voor gevorderden en kunnen individueel of in groepen worden gegeven. De inhoud van de cursussen wordt aan de doelstellingen en het niveau van de cursist(en) aangepast.

 

De docente is van Tsjechische afkomst, academisch opgeleid en beschikt over een uitstekende kennis van de Tsjechische taal. De Nederlandse taal wordt tijdens de lessen alléén gebruikt voor de uitleg van Tsjechische grammatica en voor vertaaloefeningen.

 

Voor onze taalcursussen Tsjechisch gebruiken we het lesmateriaal Czech Step by Step.

Bovengenoemd lesmateriaal volgt de richtlijnen van het Europees Referentiekader Talen.

 

Bent u niet in de gelegenheid om naar 's-Hertogenbosch te reizen, dan kunt u de lessen via Skype volgen.

 

Cursussen Nederlands

 

Deze cursussen zijn bestemd voor Tsjechen, Slowaken en andere anderstaligen die in Nederland verblijven.

 

De cursussen zijn geschikt zowel voor beginners als voor gevorderden en kunnen individueel of in groepen worden gegeven. De inhoud van de cursussen wordt individueel aan de doelstellingen en het niveau van de cursist(en) aangepast.

 

De docente is van Tsjechische afkomst, academisch opgeleid en is gecertificeerd als Leraar Nederlands als tweede taal (NT2).

Bij cursussen voor Tsjechen en Slowaken wordt de Tsjechische taal tijdens de lessen alléén gebruikt voor de uitleg van Nederlandse grammatica en voor vertaaloefeningen.

 

Bohemian Relations verzorgt tevens in-company taaltrainingen Nederlands (op de werkvloer) voor Tsjechen en Slowaken en andere anderstaligen.

Deze trainingen worden volledig afgestemd op de branche en de specifieke doelstellingen van de organisatie. Indien gewenst kan Bohemian Relations branchespecifiek lesmateriaal op maat voor deze taaltrainingen ontwikkelen.

 

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van lesmateriaal dat we voor onze cursussen Nederlands gebruiken:

 

 

Bovengenoemd lesmateriaal volgt de richtlijnen van het Europees Referentiekader Talen.

 

Bent u niet in de gelegenheid om naar 's-Hertogenbosch te reizen, dan kunt u de lessen via Skype volgen.

 

Copyright © 2019 Jana Gilbersová. Website design Mariska Gilbers.